Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Zoomin. Zoomin is het bedrijf van Bas Brand en staat ingeschreven onder nummer: 24339877 bij de kamer van koophandel. Zoomin is een eenmanszaak en heeft daarom geen Functionaris Gegevensbescherming.

Deze versie is gemaakt op 14 mei 2018, maar kan worden aangepast. De meest recente versie van deze privacyverklaring vind je op zoomin.nl/privacy.

Zoomin over privacy

Privacy gaat wat Zoomin betreft over ongehinderd met elkaar kunnen communiceren en samenwerken, daarvoor ga je met zorg met elkaars gegevens om.

  • Zoomin is zuinig op jouw persoonsgegevens;
  • Zoomin verzamelt niet meer gegevens dan noodzakelijk;
  • Jij bepaalt zelf hoe je gegevens gebruikt worden.

Er zijn strenge regels voor het verzamelen, gebruiken en delen van persoonsgegevens. Daar houdt Zoomin zich vanzelfsprekend aan.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze privacyverklaring is aan die verordening getoetst.

Gegevens die Zoomin van je verzamelt

Je deelt persoonsgegevens als je klant bent of als je contact met Zoomin hebt. Dat kunnen hele verschillende gegevens zijn, denk aan je naam, je telefoonnummer, je e-mailadres en bankrekeningnummer. Eigenlijk alle gegevens die Zoomin nodig heeft om een opdracht samen met jou tot een mooi einde te brengen.

Cookies

Net zoals veel websites maakt Zoomin gebruik van cookies om bezoekersgedrag te kunnen analyseren. Cookies kunnen door Zoomin niet worden gebruikt om personen te identificeren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens die worden bewaard

Zoomin bewaart alle gegevens die nodig zijn voor het succesvol opstarten, uitvoeren en afronden van een opdracht. Na het afronden worden relevante gegevens nog bewaard voor de administratie van Zoomin. De bewaartermijnen die Zoomin aanhoudt volgen de wettelijke bewaarplichten.

Met welke software worden jouw gegevens verwerkt?

Zoomin maakt gebruik van ontwerp-, administratie- en communicatiesoftware. Veelal zijn dit applicaties die gegevens op cloudservers verwerken: cloud based software.

Zoomin  gebruikt cloud based software voor:

  • Berichten (bijv.  Gmail, Outlook, WhatsApp )
  • Teleconferencing (bijv.  Skype, Facetime)
  • Filesharing (bijv. Dropbox, WeTransfer)
  • Social media (bijv.  Facebook, Pinterest, Instagram)
  • Samenwerkplatformen (bijv.  Google Docs, Trello, Pivotaltracker)

Als je met Zoomin samenwerkt via cloud based software accepteer je het privacybeleid van deze softwareleveranciers.

Met wie deelt Zoomin persoonsgegevens?

Zoomin verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor onze samenwerking of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Jouw gegevens wissen, rectificeren of opvragen?

Wil je weten welke persoonsgegevens er van jou zijn vastgelegd? Of wil je iets wijzigen of verwijderen? Dan kun je gebruik maken van je ‘recht van inzage’, neem contact op via inbox@basbrand.com of gebruik de meest recente contactgegevens op Zoomin.nl

Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Zoomin en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij Zoomin een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een door jou benoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdracht van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar inbox@basbrand.com Zoomin reageert zo snel als mogelijk.

Zoomin wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen of opmerkingen over deze privacyverklaring?

Er is steeds meer mogelijk met data en regelgeving verandert regelmatig. Zoomin doet haar best om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en blijft over privacy in gesprek met klanten, leveranciers en experts.

Heb je na het lezen van deze privacyverklaring vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur dan een e-mail aan inbox@basbrand.com